Om Vinnørd

VinNørd er startet op i 2023. Nørden bag sitet er mig, Brian Haahr-Nielsen. Jeg har tidligere været en del af druerne.dk, som blevet drevet sammen med en god ven.

Men efter nogle år med lidt stilhed på blog fronten, har jeg valgt nu at prøve bloglivet på egen hånd. Da jeg stadig godt kan lide skrive om mine vin oplevelser. Både så du kan læse med, men også så jeg selv kan se tilbage på hvad der har været godt og hvad man skal gå udenom næste gang.

Nogle år sker det, at jeg får lagt turen syd over grænsen på sommerferie. Der ynder jeg at samle en masse flasker fra vingårde og tage med hjem. Men turen går også til vinbutikker i lokalområdet eller hvor man lige kommer forbi. Og jeg er heller ikke for snobbet til at besøge de lokale supermarkeder og prøve deres udvalg af.

Derfor vil du også komme til at finde anmeldelser af vine i alt imellem spændende små vingårde til vine fra de store masse producenter.

Jeg håber derfor at du som læser vil tage godt imod mig. Kom gerne med tips, tricks, kommentarer, ris og ros. For jeg vil altid forsøge at gøre det bedste for at skabe et spændende univers om vin. Og ja, der er efterhånden mange sider på nettet om vin. Men for mig er det ikke om at blive den største. For mig gælder det om at hygge med vin.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Jeg kan se at du bruger en reklame blokerings mekanisme (AdBlock).

Jeg kan som sådan godt forstå at du bruger det.

Dog håber jeg at du vil white liste vinnørd.dk. Det er vores eneste indtægtskilde at vise reklamer. Og uden den, så lukker siden.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock