Film med vin som tema

Filmbranchen har forlængst fundet ud af vin som tema, kan trække folk til biograffen eller streaming tjenesterne. I dette indlæg vil jeg komme med 5 anbefalinger, som jeg har fundet spændende.

Sideways (2004)

Denne er af mange kåret som værende den absolut bedste spillefilm med vin som omdrejnings tema.

Det er et komedie-drama fra 2004 om to gamle venner, Miles og Jack, der tager på et roadtrip gennem Californiens vinmarker i anledning af Jacks kommende bryllup.

Miles, en passioneret vinelsker, drager sin ven med for at nyde nogle af Californiens bedste vine, men turen tager en drejning, da de møder to kvinder, Maya og Terra. Turen bliver fyldt med op- og nedture, da Miles kæmper med sine følelser for Maya, mens Jack forfølger Terra.

“Sideways” er en film om kærlighed, sorg og vinens magi, og en hyldest til vinen og den unikke oplevelse, den kan give.

Den kan streames fra følgende tjenester:

Bottle Shock (2008)

Dramafilm fra 2008, der fortæller historien om en vinproducent i Napa Valley, Californien, der kæmper for at bevise, at hans vine kan konkurrere med de bedste i verden.

Filmen følger Jim Barrett og hans søn Bo, der forbereder sig til en historisk vinsmagning i 1976, hvor de skal konkurrere mod de mest prestigefyldte vingårde i Frankrig. Jim og Bo kæmper mod alle odds for at bevise, at deres vine er lige så gode som de franske, og deres rejse fører til en uventet drejning, da en ung, talentfuld smagsekspert kommer ind i billedet.

“Bottle Shock” er en hyldest til de modige vinproducenter, der har modet til at drømme store drømme og kæmpe for deres vine.

En rigtig spændende film, med hovedrollerne spillet af Alan Rickman og Dennis Farina.

Den kan streames fra følgende tjenester:

A Good Year (2006)

A Good Year” er en romantisk komedie-drama fra 2006 med Russell Crowe i hovedrollen.

Filmen følger Max Skinner, en succesfuld finansmand i London, der arver sin onkels vingård i Provence, Frankrig. Max tager til vingården for at sælge den hurtigt, men begynder at opdage en anden livsstil og en forelskelse i den lokale vinproduktion og kultur.

Han møder også den charmerende Fanny Chenal, en lokal vinhandler, og de to oplever et værdifuldt venskab og en mulig romantik. “A Good Year” er en hyldest til livet, kærligheden og vinen og en film om at finde meningen med livet og den sande lykke.

Den kan streames fra følgende tjenester:

Rigtig god fornøjelse

Frem med popkorn og åben en god flaske vin. Så er du klar til at læne dig tilbage og nyde en god film der har hander om vin.

Om vinnørd

Se også

Les Haut de Cairanne 2020

Jeg tyvstartede lidt på weekenden en torsdag aften, hvor jeg fandt en flaske frem fra …

Leave a Reply

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Jeg kan se at du bruger en reklame blokerings mekanisme (AdBlock).

Jeg kan som sådan godt forstå at du bruger det.

Dog håber jeg at du vil white liste vinnørd.dk. Det er vores eneste indtægtskilde at vise reklamer. Og uden den, så lukker siden.

%d bloggers like this: