Lidl Shiraz – Paarl – South Africa 2021

Lidle butikshylde med Shiraz Pirl South Africa 2021
Lidl butikshylde

Lidl vil gerne vise at de kan mere end bare levere lavpris produkter. De vil også gerne vise at de kan levere kvalitet til lavpris. Winemakers selection er netop deres bud på kvalitetsvine, til priser alle kan være med til.

Vinen er lavet af fairtrade shiraz druer fra området Paarl i Sydafrika. I så store mængder, at Lidl sælger den i stort set alle deres butikker i Europa. Vivino melder at produceres af Lidl i Württemberg i Tyskland.

Så ingen tvivl om, at vi her har en masse produceret shiraz vin. Som giver Lidl muligheden for at sælge til 49,- kroner. Det var i hvert sådan jeg fandt den, ugentlige indkøbstur.

Winemakers selection byder også på en række andre vine i samme prisklasse.

Afrikansk vin fra Lidl

Lidl Winemakers Selection
Winemakers Selection

Shiraz Paarl South Afrika sælges i flaske med skruelåg. Labelen er hvid og prydet af en elefant der går over savannen med sin elefant unge. En ganske fin og elegant udstråling.

Farven kendetegner en shiraz. Dyb rød og fyldig. Denne har en måske en lidt lysere og mere fylden glød en typisk shiraz. Men dog stadig inden for normalspektret.

Duften er lidt indelukket, og skjuler en saftig frugt note af solbær, lidt hindbær. Den skal slynges godt rundt i glasset for afslører sig selv. Men så kommer der lidt røg og benzin noter.

Smagen af denne shiraz fra Lidl, er varm og røget. Røget som et autoværksted, blandet med dejlig solmoden frugt. Som sådan ikke en slår benene væk under en. Men den er nu lidt sjov alligevel. Den er tør… meget tør, og alligevel fyldt med frugt. Man fanger den her modne frugt, som det første. Det er det store frugtmix en let koncerteret udgave af solbær saftevand. Og så kommer autoværkstedet snigende i baggrunden.

Shiraz - Paarl - South Africa 2021
Shiraz – Paarl – South Africa 2021

Dommen

Paarl Shiraz fra Lidl skal drikkes nu. Og til en pris på lige under 50 kr, så er det faktisk en ok vin til de penge. Især hvis du fanger den på tilbud, så syntes jeg du skal prøve den. For den er nu lidt sjov.

Sjov Shiraz

Farven - 67
Duften - 52
Smagen - 74

64

OK

Frugtig og røgfyldt autoværksted. Finurlig men sjov.

Om vinnørd

Se også

Weingut Frank – Zweigelt Kalk & Loess – 2022

Denne flaske er endnu en af dem jeg fandt på en kort tur over den …

Kommentarer

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Jeg kan se at du bruger en reklame blokerings mekanisme (AdBlock).

Jeg kan som sådan godt forstå at du bruger det.

Dog håber jeg at du vil white liste vinnørd.dk. Det er vores eneste indtægtskilde at vise reklamer. Og uden den, så lukker siden.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from VinNørd.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading